Habo padelcenter logotyp

Välkommen till habo padelcenter, Habos första padelarena!

I november 2019 öppnades Habo Padelcenter i nybyggda
lokaler med 11 meter i takhöjd

Spela Padel i Habo, ca 2 mil utanför Jönköping!

Välkommen till vår nyrenoverade och moderna padelarena i Habo, med hela 11 meter i takhöjd. Anläggningen är bemannad på deltid, men tack vare ett digitalt bokningssystem kan man spela mellan 06.00-23.00. När du kommer hit finns en stor parkering för bilar och nya fräscha omklädningsrum som dessutom erbjuder bastu. Vi erbjuder möjligheter till konferens och olika spännande event. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor!
 

Att spela padel

Padel är en mycket enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Banan är 10m x 20m till storlek och omringad av 3 meter höga glasväggar som får användas vid spel. Mitten av banan delas av med ett nät och man spelar alltid dubbel.
Det fantastiska med padel är att alla som kan träffa en boll kan få ut något av sporten. Man behöver inte ha någon erfarenhet av racket-sporter för att kunna njuta av sporten. Padel är mycket roligt och enkelt att lära sig, kul för den som vill testa något nytt och omväxlande för den som är ute efter något socialt. Padel kan spelas av alla oavsett kön eller ålder.